U bevindt zich hier: Services / Diensten » Supply chain analyses en logistiek advies » Supply chain strategie ontwerp

Services / Diensten

 

Naam
Functie
Bedrijf
Tel.nr.
E-mail
 
+31 24-3790222

Kantoren

Supply chain strategie ontwerp

Als geen twee klanten identiek zijn, waarom hebben veel bedrijven dan toch één supply chain?

BCI ondersteunt bedrijven met het ontwikkelen van supply chain strategieën die zijn afgestemd op de bedrijfsstrategie en de diverse distributiekanalen.
Het startpunt voor dit type projecten zijn de waardeketen, de concurrentie en de te leveren toegevoegde waarde. Verder wordt rekening gehouden met specifieke voorwaarden rond bepaalde (wereldwijde) regio's, distributiekanalen en producten. BCI helpt U met het ontwikkelen van een supply chain strategie die waarde toevoegt.

Uiteraard is elke klant en project uniek. Onze typische aanpak behelst: benchmarking, vaststellen van de interne en externe klantwensen, het beoordelen van de volwassenheid ten aanzien van supply chain management en het vaststellen van een routekaart voor de komende 3 tot 5 jaar van o.a. de organisatie, verantwoordelijkheden, processen, netwerk en geografische markten, IT, etc.

Uitkomsten van deze aanpak zijn o.a. een duidelijke, afgestemde en vastgelegde supply chain strategie. Deze kan ingezet worden als communicatiemiddel en biedt hulp bij het prioriteren van acties en het managen van verwachtingen.

BCI kan op verschillende manieren ondersteunen en adviseren binnen dit type trajecten, variërend van overall projectleider tot expert en coach/facilitator van discussies.


Aanmelden nieuwsbrief

Buck Consultants International geeft een aantal keer per jaar een digitale nieuwsbrief uit.

Wilt u ook op de hoogte blijven?
» Meld u aan voor de nieuwsbrief
» Lees de laatste nieuwsbrief

Experts